Smoothie Detox

Smoothie 3276 Përditësimi i fundit: Apr 18, 2020 Krijuar: Mar 27, 2020
Smoothie Detox
 • Serviret për (persona): -
 • Koha e pregatitjes: 5 min
 • Koha e gatimit: 2 min
 • Kalori: -
 • Vështirësia: E lehtë
Printo

Smothiet Detox janë një mënyrë e shijshme për të detoksuar, dhe një nga pijet më të mira detox për të shtuar në rutinën tuaj të përditshme. Për të detoksuar trupin ju duhet ta ushqeni atë me ushqime që e ndihmojnë atë të pastrojë veten, ndërsa në të njëjtën kohë t’i siguroni vitaminat dhe mineralet që i nevojiten për të funksionuar sa më mirë.

Përbërësit

Udhëzimet

 1. Përzierni gjithçka së bashku në blenderin tuaj.
 2. Nëse përdorni kastravec organik (rekomandohet) mund t’i lini lëvozhgat për më shume vlera ushqyese.

Smoothie Detox • Serviret për (persona): -
 • Koha e pregatitjes: 5 min
 • Koha e gatimit: 2 min
 • Kalori: -
 • Vështirësia: E lehtë

Smothiet Detox janë një mënyrë e shijshme për të detoksuar, dhe një nga pijet më të mira detox për të shtuar në rutinën tuaj të përditshme. Për të detoksuar trupin ju duhet ta ushqeni atë me ushqime që e ndihmojnë atë të pastrojë veten, ndërsa në të njëjtën kohë t’i siguroni vitaminat dhe mineralet që i nevojiten për të funksionuar sa më mirë.

Përbërësit

Udhëzimet

 1. Përzierni gjithçka së bashku në blenderin tuaj.
 2. Nëse përdorni kastravec organik (rekomandohet) mund t’i lini lëvozhgat për më shume vlera ushqyese.

Receta të tjera interesante

Newsletter

Regjistrohu për të marrë me email recetat e reja.