Këshilla

Si te pergatisim buk misri

Menyra si te pergatisim buke misri .Ne drrasen e gatimit hedhim miellin e misrit dhe ne mesin e tij hedhim uji te valuar.

Lexo më shumë

Si te pergatisim Komposto Frutash

Menyra si te pergatisim komposto, te cilat mund te pergatiten me cdo lloje fruti por ne kete raste kemi zgjedhur komposto dardhe.

Lexo më shumë

Advertisement

Na ndiqni

Advertisement

Newsletter

Regjistrohu për të marrë me email recetat e reja.