Patëllxhan dhe qepë

Vegjetariane 1610 Përditësimi i fundit: Apr 18, 2020 Krijuar: Mar 19, 2020
Patëllxhan dhe qepë
 • Serviret për (persona): 1 Persona
 • Koha e pregatitjes: 5min
 • Koha e gatimit: 15min
 • Kalori: -
 • Vështirësia: E lehtë
Printo

Patullxhan dhe qep eshte recet super e thjeshte per tu pergatitur dhe nuk nevoiten shum produkte por mund te krijosh nje pjate te shendeteshme .

Përbërësit

Udhëzimet

 1. Lajme dhe presim patëllxhat ne mes i heqim zemrat.
 2. I vendosim ato per ti skuqur në një tigan me pak vaj.
 3. Ne gjysem te skuqjes se tyre shtojme fletat e qepes te prera shume holle.
 4. Shtojm salcen ( ose domate te grira ) kripen dhe gatimi perfundon per 10-15min.

Patëllxhan dhe qepë • Serviret për (persona): 1 Persona
 • Koha e pregatitjes: 5min
 • Koha e gatimit: 15min
 • Kalori: -
 • Vështirësia: E lehtë

Patullxhan dhe qep eshte recet super e thjeshte per tu pergatitur dhe nuk nevoiten shum produkte por mund te krijosh nje pjate te shendeteshme .

Përbërësit

Udhëzimet

 1. Lajme dhe presim patëllxhat ne mes i heqim zemrat.
 2. I vendosim ato per ti skuqur në një tigan me pak vaj.
 3. Ne gjysem te skuqjes se tyre shtojme fletat e qepes te prera shume holle.
 4. Shtojm salcen ( ose domate te grira ) kripen dhe gatimi perfundon per 10-15min.

Receta të tjera interesante

Newsletter

Regjistrohu për të marrë me email recetat e reja.